Η SONNE AKTION ΕΠΕ δημιουργήθηκε με φιλοσοφία εστιασμένη στην ποιότητα, στην καινοτομία και στο σεβασμό του περιβάλλοντος. Παράγει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με μακρά διάρκεια ζωής.

Η μακροχρόνια εξέλιξή της έχει βασιστεί σε σταθερά βήματα, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, χρησιμοποιώντας παράλληλα κατασκευαστικές τεχνολογίες αιχμής.

Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος, έχει επιλέξει ως πρώτη υλη τον ΧΑΛΚΟ για την κατασκευή των κορυφαίων ηλιακών Θερμοσιφώνων SONNE AKTION (θερμοδοχεία, συλλέκτες, ηλεκτρομπόιλερ).

Ο χαλκός είναι ένα υλικό πλήρως ανακυκλώσιμο, διαχρονικό και απόλυτα συμβατό με το περιβάλλον.

Η ηγεσία της SONNE AKTION ΕΠΕ ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά για να αντιμετωπίσει τις επερχόμενες προκλήσεις, φρόντισε να στελεχώσει την εταιρεία με ανθρώπους που έχουν την τεχνογνωσία, εκτιμούν την ποιότητα και εργάζονται με πάθος και μεράκι, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς.

Στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι παράγονται όλα τα προϊόντα και ελέγχονται βήμα προς βήμα αυστηρά σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Εδώ και χρόνια έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας παραγωγής και εμπορίας ηλιακών συστημάτων ISO 9001: 2015.

Τα προϊόντα SONNE AKTION είναι πιστοποιημένα με το διεθνώς αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ποιότητος SOLAR KEYMARK σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 12975 & ΕΝ 12976.

Ακόμη, όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από μετρήσεις απόδοσης από το ελληνικό ινστιτούτο ερευνών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και τον ΕΛΟΤ, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Σχεδιάζουμε για εσάς και υλοποιούμε μικρές ή μεγάλες παραγγελίες για κάθε σημείο του πλανήτη με σοβαρότητα και ενθουσιασμό.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι το καλύτερο δυνατό που μπορεί ο πελάτης να βρει στην αγορά.

Πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις που μας βοηθούν να αναδεικνύουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά και την επαγγελματική μας ηθική. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε επιθυμία, κάθε απαίτηση.

Πιστοποιημένα προϊόντα με τα διεθνή πρότυπα

SONNE cooperations and memberships

Κεντρικα

Χαλκιδικής 39,
14451 Μεταμόρφωση, Αθήνα

Βρείτε μας στο χάρτη
Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 210 2843376
Fax: 210 2841650

Email: info@sonne.gr
Ωρες λειτουργιας

Δευτέρα - Παρασκευή: 8 ΠΜ - 4 ΜM
Σάββατο - Κυριακή: κλειστά